Skadepartnere

WaterCircles samarbeider med utvalgte skadepartnere som vi vet vil levere god service og kvalitet til våre kunder.
WaterCircles samarbeider med utvalgte skadepartnere som vi vet vil levere god service og kvalitet til våre kunder.

Viking 

Viking Gruppen er et av Nordens største assistanseselskaper med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Viking tilbyr assistanse til alle typer biler, og har samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder på et globalt plan. I tillegg til veihjelp utfører Viking tjenester innen medisinsk assistanse og betjener service-/vakttelefoner på vegne av WaterCircles etter normal stengetid.

For alarmtelefon, redning og veihjelp kontakt +47 800 30 822.

SOS international

SOS International er Nordens ledende assistanseorganisasjon. Fra deres alarmsentraler yter de akutt personlig assistanse overalt i verden, og de er alltid i beredskap. 24 timer i døgnet. Syv dager i uken. 365 dager i året. Trenger du å melde en skade eller øyeblikkelig hjelp i utlandet, se kontaktinformasjon her.

 

Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og de betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år. Som kunde i WaterCircles vil Hurtigruta Carglass® gi deg reparasjon og service med høy kvalitet. Hurtigruta Carglass® har bransjens mest moderne utstyr, og kan blant annet re-kalibrere sikkerhetssystemene som du eventuelt måtte ha i bilen din.

Hurtigruta Carglass® er opptatt av miljø og gjenbruk, og er sertifisert igjennom EcoVadis.

For bestilling av time, ring 09500 eller bestill online her.
Les mer om Hurtigruta Carglass® her.

 

Europcar

Ved behov for leiebil i forbindelse med skade eller veihjelp, så er WaterCircles sin samarbeidspartner Europcar. Europcar er markedsleder på leiebil i Europa, og har vunnet tittelen "Europe's Leading Car Hire Solution" i World Travel Awards ti år på rad. Sammen med sine partnere er de en del av verdens største bilutleienettverk med 3.500 stasjoner fordelt på 140 land. Europcar ønsker å tilby kundene den beste service og de beste produktene i markedet med minst mulig miljøbelastning. Kontakt WaterCircles ved behov for leiebil.