God jul fra Winterbergh

Vi ønsker deg en fredfull julehøytid

Julen nærmer seg med stormskritt, og for mange blir det hektiske dager før roen senker seg i hjem og stue. Julehøytid har sterke norske tradisjoner, og uansett om du feirer eller ikke, om du er med familie, venner eller alene i eget selskap – Gi deg rom og mulighet til en etterlengtet pustepause og nyt roligere dager.

Vi i WaterCircles vil forsikre deg om at vi er tilgjengelige hvis du trenger hjelp eller bistand med dine forsikringer, og vi ønsker at du skal være helt trygg på at vi er her for deg hvis noe plutselig og uforutsett skulle inntreffe. Vi lever i en tid i endring, og for mange har høye strømutgifter, rentehopp og dyrere husholdning bidratt til at vi må prioritere annerledes og gjøre endringer vi ikke var forberedt på. Det som er viktig for oss er at du føler deg trygg på at du og dine eiendeler er ivaretatt, og at du verken er overforsikret eller underforsikret. Derfor er vi opptatt av god dialog, personlig service og god skadehåndtering. Årets Epsi undersøkelse som måler de norske forsikringskundenes kundetilfredshet, gir oss topp-score på en rekke barometer. Det er vi ydmyke og takknemlige for, og vi vil fortsette det gode arbeidet for å bli enda bedre.

Dette året har vi også gjort endringer som kommer deg som kunde tilgode. Vi har blant annet relansert vårt insentiv-program Vennebonus, som handler om å gi deg fordeler dersom dine Venne-anbefalinger fører til et kundeforhold. Vi tror at våre kunder er de som best kan anbefale oss videre til nye gode kunder. Gode referanser gir tillit og du kjære kunde er det viktigste vi har. WaterCircles forsikring er forsikringsfellesskapet for den ansvarlige kunde. Når du anbefaler, gir vi deg rabatt på dine forsikringer, og kr.1000,- blir innsatt på din egenandelskonto for hver nye bekjent som ender i et kundeforhold hos oss. Vårt forsikringsfellesskap er ikke blant de største, men vi ønsker å være blant de aller beste.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år for 2023!

Hilsen oss i WaterCircles forsikring