Privat    Fordeler

Vennebonus

Anbefal Winterbergh by WaterCircles til dine venner og få rabatterte forsikringer hos oss.

Les mer Anbefal oss til dine venner

Vennebonuskonseptet

Stadig flere av våre kunder velger oss som følge av anbefalinger fra allerede eksisterende kunder. Det er vi glade for og stolte av, og ser på dette som en anerkjennelse på at vi lykkes med å gi våre kunder et godt, trygt og forutsigbart produkt.

Det setter vi stor pris på, og vi vil gjerne gi noe tilbake. I år har vi lansert et nytt og forbedret vennebonuskonsept.

I praksis innebærer det at du nå kan være en «god venn» og bidra til å gi dine venner en bedre forsikringspakke enn de har i dag, samtidig som din egen forsikring blir rabattert.

Bidra til at den gode sirkelen blir større og sterkere.

Grunnen til at vi kan holde høy kvalitet og samtidig har konkurransedyktige priser er fordi våre kunder har en vesentlig bedre risikoprofil enn gjennomsnittet av norske forsikringskunder. Vi er et forsikringsfellesskap med ansvarlige kunder som tar vare på tingene sine, og det gir færre skader i forhold til utbetalingene. Dette fører igjen til lavere premier.

 

De beste kundene får vi gjennom dere – Våre beste kunder.

Hvert år vil du få en rabatt på din forsikring med bakgrunn i hvor mange nye kunder du har bidratt til å invitere.

Slik fungerer den nye vennebonusen:

  • For hver kunde du inviterer som blir kunde i Winterbergh by WaterCircles forsikring så opparbeider du en rett til 2 % rabatt på dine forsikringer.
  • Det vil si; inviterer du 5 kunder får du 10 % rabatt, inviterer du 20 kunder får du 40 % rabatt. Antall kunder blir summert opp ved hvert forfall og antall aktive kunder er det som definerer.
Anbefal oss til dine venner

Invitasjonsprogram = Vennebonus + Egenandelskonto

Winterberghs Invitasjonsprogram gir deg bonus for hver inviterte venn/bekjent som fører til et kundeforhold hos oss. Dine invitasjoner belønnes med vennebonus og egenandelsfordeler. Les mer her.

Dette er et eksempel på oversikt over Vennebonus og Egenandelskonto på Min Side:

Anbefal Winterbergh til dine venner