Privat    Privatforsikringer 

Rettshjelp

Rettshjelp er en forsikring som gir deg mulighet til å løse tvisten du står i, først gjennom kostnadsfri mekling uten egenandel. 
 
Rettshjelp er alltid en del av følgende forsikringsprodukter:
 
  • Innbo
  • Hus og hytte
  • Kjøretøy
  • Reise
  • Borettslag og andre næringsbygg
les mer Kontakt oss

Rettshjelp er inkludert i dine forsikringer

Mekling er et lovbestemt alternativ til obligatorisk offentlig mekling i forliksrådet. Prosessen er betydelig raskere enn en tradisjonell rettsprosess, gir deg kontroll over resultatet, og du unngår kostnader. Hos vår samarbeidspartner Mekle løses 8 av 10 saker digitalt i løpet av kort tid. I en mekling vil en sertifisert mekler og jurist bistå med å få en forståelse av sakens rettslige sider og mulige løsninger. Mekleren på din sak vil ha høy faglig kompetanse og lang erfaring innen tvisteløsning.
 
Dersom meklingen ikke fører frem, kan du søke om å få dekket rettskostnader, men da påløper det egenandel. Egenandelen består av en fast sum på kr. 5 000 pluss 20 % av påløpte kostnader, maksimalt begrenset til tvistesum og forsikringens maksbeløp. Med noen få unntak vil den maksimale dekningen være på kr. 100 000.
 
Merk at WaterCircles ikke gir juridisk bistand selv. Er du kunde av oss kan du imidlertid kontakte Mekle på telefon 940 02 060 eller post@mekle.no for en gratis veiledningssamtale med en av deres jurister. Dette tilbudet gjelder også dersom mekling ikke er aktuelt i din sak på nåværende tidspunkt, og du behøver ikke søke eller ha fått innvilget dekning av oss før du tar kontakt.

Kontakt oss om våre forsikringer

Vennligst fyll ut kontaktskjemaet under ved spørsmål eller andre henvendelser.

Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Aktuelt om Skadeforebygging: