sammen blir vi bedre! inviter dine venner til winterbergh

Sammen blir vi bedre! — Inviter dine venner til å bli en del av vårt Forsikringsfellesskap!


Hvem vil du dele risiko med? Forsikring er et spleiselag og baseres på nøye seleksjon, og derfor er det viktig å være i riktig fellesskap. Hele ideen bak forsikring handler om å være sikret mot det uforutsette, og at fellesskapet betaler hvis du skulle være uheldig å få en skade. Winterbergh er til for deg som er opptatt av å ta vare på tingene dine, og derfor har vi lavere skadefrekvens enn andre selskap på markedet.


Hos Winterbergh får du konkurransedyktige priser og personlig service, og vi er opptatt av at du skal få den informasjonen og hjelpen du trenger i forbindelse med dine forsikringer. Winterbergh forsikring er ikke størst på markedet, men vi vil være best på det som er viktig for deg som kunde.

Årets Epsi undersøkelse som måler kundetilfredshet blant alle kunder i norske forsikringsselskap gir oss utmerkede tilbakemeldinger på mange parameter. Vårt forsikringsselskap utmerket seg som et av bransjens aller beste.I tillegg ligger vi helt øverst på målingen for skadehåndtering.
Husk, dette hadde vi ikke klart det uten dere – Våre beste kunder. Vi bryr oss, og det skal vi fortsette med.

Våre dyktige skadekonsulenter og erfarne forsikringsrådgivere står på hver dag for at våre kunder skal få den aller beste opplevelsen i møte med oss som forsikringsselskap. I et digitalt samfunn med datastyrt kundekontakt ønsker vi å utgjøre en forskjell. Ingen datastyrt kommunikasjon i verden kan erstatte menneskelige relasjoner og personlig service.

Så spør deg selv; Hva er viktig for deg ved valg av forsikringsselskap?

— Deling av ansvar og risiko med andre ansvarlige kunder bygger opp om et sunt forsikringsfellesskap. Les mer om årets EPSI-undersøkelse her!

Vårt Invitasjonsprogram gir deg enda flere fordeler. Når du anbefaler oss til andre ansvarlige kunder får du både Vennebonus og Egenandelsfordel. Vi håper du har lyst til å invitere nye ansvarlige kunder til Winterbergh forsikring. Vi premierer deg for hver eneste invitasjon som fører til kundeforhold, og du får i tillegg for hver nye kunde kr. 1000,- inn på din egenandelskonto.

Vårt Invitasjonsprogram = Vennebonus + Egenandelskonto.


Anbefal dine venner til Winterbergh!