Har du gyldig reiseforsikring?

Har du gyldig reiseforsikring?

Sommerferien er like rundt hjørnet, og vi gleder oss til avslappende dager og gode opplevelser. Før du gir deg hen til feriefølelsen, er det en viktig ting du bør sjekke opp – reiseforsikringen din. Har jeg tegnet en reiseforsikring? Gjelder den for bare meg, eller gjelder den også for familien min? Har jeg husket å tegne avbestillingsforsikring, og er forsikringen gyldig i det landet jeg skal reise til?


Skulle det oppstå noe plutselig og uforutsett på reisen, om du skulle bli akutt syk eller noe blir skadet eller stjålet – en god reiseforsikring kan redde hele ferieopplevelsen. Å ha en gyldig og god reiseforsikring gjør at du kan slappe av og nyte ferien fullt ut, selv om uforutsette situasjoner oppstår.

Husk også på at reiseforsikringen regner deg på reise fra når du forlater hjemmet ditt, til og fra skole og arbeid, og ellers når du ferdes i lokalmiljøet ditt. Du trenger ikke reise langt for å føle deg trygg med en god reiseforsikring. Velg en forsikring som gjelder for deg og familien din, gjennom hele året.

Reiseforsikring beskytter deg mot medisinske utgifter på reise

Beskyttelse mot medisinske utgifter

Ulykker og sykdommer kan dessverre skje når som helst, også når du utenlands eller er på Norgesferie. Hvis du blir skadet eller trenger medisinsk behandling når du er på utenlandsreise, kan det koste deg dyrt. Du trenger å vite hvor du skal for å få den nødvendige hjelpen som skal til, og det er ofte stor skille på offentlige og private helsetjenester i andre land utenfor Norden. En reiseforsikring sørger for at du får nødvendig medisinsk hjelp uten å måtte bekymre deg for kostnadene. Den dekker vanligvis alt fra sykehusinnleggelse og legebesøk, til medisiner og nødvendig hjemtransport.

Reiseforsikring dekker tap eller tyveri av eiendeler på ferie

Tap eller tyveri av eiendeler

Mistet bagasje, et stjålet kamera eller tapt mobiltelefon kan ødelegge ferieopplevelsen din. Reiseforsikringen beskytter deg mot slike tap ved å erstatte eller refundere verdien av de stjålne eller tapte eiendelene dine. Dette betyr at du kan fortsette ferien uten å bekymre deg for at feriebudsjettet plutselig ble brukt opp på verdifulle eiendeler som ble skadet eller stjålet.

Reiseforsikring dekker avbestilling eller avbrudd av reisen din

Avbestilling eller avbrudd av reisen

Noen ganger kan uforutsette hendelser, som sykdom, dødsfall i familien eller naturkatastrofer, føre til at du må avbestille eller avbryte ferien din. Dette kan medføre betydelige økonomiske tap hvis du ikke har en reiseforsikring som dekker slike situasjoner. En god reiseforsikring vil gi deg økonomisk beskyttelse mot slike uforutsette omstendigheter, og refundere deg for tapte utgifter knyttet til avbestilling eller avbrudd av reisen.

Ansvarsforsikring

Vår reiseforsikring inkluderer også en ansvarsforsikring som beskytter deg hvis du uheldigvis skader andre personer eller deres eiendeler under ferien. Dette kan være spesielt viktig hvis du er involvert i en ulykke eller forårsaker skade på hotellrommet eller leiebil.

Har du spørsmål om reiseforsikring?

Kontakt oss for bestilling, eller få mer informasjon om reiseforsikring hos Winterbergh.

Ring oss på (+47) 67 21 10 00

Eller send oss en e-post på post@winterbergh.no

Du kan også bestille reiseforsirking ved å logge inn på Min Side.